Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از الجزیره، پوتین آمریکا را به سازماندهی کودتای ۲۰۱۴ اوکراین متهم کرد. 

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه گفت که خیزش مردمی ۲۰۱۴ که ویکتور یانوکوویچ رئیس جمهور سابق اوکراین را مجبور به ترک سمت خود کرد نتیجه «کودتایی» بود که توسط ایالات متحده سازماندهی شد و متحدان اروپایی واشنگتن از آن حمایت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوتین در یادداشتی برای روزنامه آلمانی Die Zeit و به مناسبت هشتادمین سال حمله آلمان به اتحاد جماهیر شوروی در طول جنگ جهانی دوم، سرنگونی یانوکوویچ را «کودتایی مسلحانه و مخالف قانون اساسی» توصیف کرد.

مسکو مدت هاست که ایالات متحده را به ایجاد آشوب در اوکراین متهم می‌کند؛ پس از برکناری یانوکوویچ، رهبر طرفدار کرملین، تنش‌ها بین این دو کشور همسایه افزایش یافته است.

پس از این کودتا بود که روسیه منطقه کریمه را ضمیمه کشور خود کرد؛ پوتین نوشت جریاناتی که پس از جنگ سرد کشورها با مجبور به انتخاب بین غرب و یا روسیه کرد، فاجعه اوکراین را رقم زد.

پوتین با طرح این پرسش که چرا ایالات متحده کودتا را سازماندهی کرد و چرا کشورهای اروپا با حمایت کم رمق خود به شکاف داخلی اوکراین و عقب نشینی کریمه دامن زدند افزود: «اکنون کل سیستم امنیت اروپا به طور جدی تنزل یافته است. تنش ها در حال افزایش است و خطرات یک مسابقه تسلیحاتی جدید در حال عینیت یافتنند.»

اظهارات پوتین پس از دیدار با همتای آمریکایی او، بایدن، و تعهد طرفینی بر کنترل برنامه‌های آتی تسلیحاتی منتشر شد. قبل از این دیدار هر دو طرف روابط کشور روسیه و آمریکا را در پایین‌ترین سطح خود از زمان جنگ سرد ارزیابی کرده بودند.

نظر پوتین درباره نخستین دیدار با جو بایدن

کرملین پس از این دیدار و با وجود تمجیدهای پوتین از بایدن، بر وجود اختلاف نظرهای قابل توجهی بین مسکو و واشنگتن، به ویژه در مورد اوکراین و نقش ناتو، تاکید کرد.

کد خبر 609506 برچسب‌ها روسیه - ولادیمیر پوتین کودتا آلمان ایالات متحده آمریکا اوکراین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روسیه ولادیمیر پوتین کودتا آلمان ایالات متحده آمریکا اوکراین ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۴۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسوایی ایمنی در هواپیماسازی بوئینگ آمریکا

بوئینگ به دلیل داده‌های به‌دست‌آمده مبنی بر جعلی بودن گزارش انجام بازرسی‌های لازم در زمینه ایمنی هواپیماها توسط کارگران، با تحقیقات جدیدی روبه‌رو شده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بوئینگ گزارش داد که تعدادی از کارگران بررسی ایمنی هواپیماها، سوابق بازرسی هواپیمای ۷۸۷ این شرکت را جعل و اطلاعات نادرستی را در زمینه ایمنی آن ارائه کرده‌اند، بنابراین رگولاتور ایالات متحده (سازمان نظارتی ایالات متحده) تحقیقاتی را در مورد این شرکت صنایع هوافضایی و جنگ‌افزار چندملیتی آمریکایی آغاز کرده و سازمان هوانوردی فدرال (FAA) در حال بررسی‌های جدیدی در مورد آن است.

هواپیماهای بوئینگ، ایمن یا غیر ایمن؟

آخرین مورد از مجموعه رسوایی‌های ایمنی بوئینگ در ماه گذشته رخ داد که شرکت اعلام کرد کارمندانش در کارولینای جنوبی سوابق هواپیمایی شرکت را جعل کرده‌اند و بررسی‌های ایمنی لازم را برای هواپیماهای دریم‌لاینر ۷۸۷ به درستی انجام نشده است. در نتیجه بازرسی مجدد همه هواپیماهای ۷۸۷ که هنوز در سیستم تولید قرار دارند در دست اجرا است. این شرکت همچنین درصدد است طرحی برای رسیدگی به ناوگان در حال خدمت و بررسی کارگران مشغول به کار ایجاد کند.

بوئینگ مدعی شد که این سوء‌رفتار احتمالی مشکل فوری ایمنی پرواز ایجاد نمی‌کند و هیچ هواپیمایی از خدمت خارج نشده است. با این وجود الزامات به وجود آمده برای آزمایش‌های بیشتر، زمان تحویل جت‌های خط تولید را به تعویق خواهد انداخت.

سازمان نظارتی ایالات متحده نیز اعلام کرد در حالی که تحقیقات ادامه دارد، سازمان هوانوردی فدرال مثل همیشه تمام اقدام لازم را برای اطمینان از ایمنی عمومی پروازها انجام خواهد داد.

بوئینگ از زمانی به شدت مورد بررسی قرار گرفت که یکی از هواپیماهای ۷۳۷ مکس آن در خلال پرواز در خطوط هوایی آلاسکا طی ژانویه منفجر و حفره‌ای در بدنه آن هواپیما ایجاد شد. این حادثه تلفات جانی نداشت، اما از آن زمان، سازمان هوانوردی فدرال ایالات متحده از توسعه تولید پرفروش‌ترین جت‌های تک راه‌رو و باریک‌پیکر ۷۳۷ مکس بوئینگ ممانعت به‌عمل آورد و وزارت دادگستری کشور به انجام تحقیقات جنایی در مورد این رویداد برآمد.

محققان طی فوریه دریافتند پانل دری که شل شده بود به درستی متصل نبوده و فشار هوا آن را لق کرده بود. از سوی دیگر روز سه شنبه پرتاب اولین پرواز فضایی خدمه بوئینگ به دلیل مشکل دریچه موشک لغو شد، چرا که پیش‌بینی می‌شد این فضاپیما که قرار بود از کیپ کاناورال فلوریدا به‌سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی پرواز کند، در مسیر منفجر شود.

کد خبر 751637

دیگر خبرها

  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی بوئینگ آمریکا
  • هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...
  • ۵ نیروی هوایی برتر جهان در سال ۲۰۲۴؛ از تفنگداران دریایی آمریکا تا نیروی هوایی روسیه (+عکس)
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»
  • کاخ سفید: اوکراین آماده حمله روسیه در تابستان است
  • اینجا «ایالات متحده اسرائیل» است!